Katılım Çağrısı: Türkiye Gençlik İnternet Yönetişim Forumu 2017

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, sivil toplum, akademi, özel sektör, ve teknik toplumun genç temsilcilerini bir araya getirerek internetle ilgili trendleri, toplumsal etkileri, politikaları tartışmayı ve bilgi alışverişinde bulunmayı amaçlayan Youth IGF Turkey (Türkiye Gençlik İnternet Yönetişimi Forumu) bu sene 26 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşecek.

Ayrıntılar ve başvuru formunu linkte bulabilirsiniz:

https://goo.gl/forms/JuO1WbmHBctx6gWA3

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, sivil toplum, akademi, özel sektör, ve teknik toplumun genç temsilcilerini bir araya getirerek internetle ilgili trendleri, toplumsal etkileri, politikaları tartışmayı ve bilgi alışverişinde bulunmayı amaçlayan Youth IGF Turkey’e sen de katıl!

‘Türkiye Gençlik İnternet Yönetişimi Forumu’ (Youth IGF Turkey) nedir?

İlki Eylül 2015’te ve ikincisi Aralık 2016’da Türkiye Avrupa Vakfı ve Network of European Digital Youth işbirliğiyle gerçekleşen Türkiye Gençlik İnternet Yönetişimi Forumu, ülke gençlerinin internetle ilgili konulara dair ulusal, bölgesel ve küresel seviyelerdeki tartışmalara aktif katılımını arttırmayı amaçlıyor.

Üçüncüsü, bu yıl Kasım’ın son haftası gerçekleşecek etkinlik öncesinde gündemi açık çağrı ile belirlenen forumdan çıkan yerel gençlik mesajları, 18-21 Aralık tarihleri arasında Cenevre’de 12.si gerçekleşecek Birleşmiş Milletler IGF toplantısında, dünyanın dört bir yanındaki gençlik forumlarının mesajlarıyla beraber sunulacak ve tartışılacak.

Yılın teması “Internetin Gençler Üzerindeki Toplumsal Etkileri” ve üç ana oturumun başlıkları sırasıyla Medya, Güvenlik ve Erişim.

Seyahat Desteği

İstanbul dışından sınırlı sayıda katılımcıya gidiş-geliş yolculuk ve bir gecelik konaklama desteği sağlanacaktır. Lütfen seyahat desteği talebinizi form sonunda belirtin.

Destek veren kuruluşlar

ISOC-TR (İnternet Derneği)
Internet Society Turkey Chapter
nic.tr (.tr Alan Adları) Yönetimi
Türkiye Avrupa Vakfı

*Kişisel bilgileriniz, başvuru değerlendirme komitesi dışında üçüncü kişiler ve kurumlarla paylaşılmayacaktır.

Leave a comment